نکات کلیدی در مورد امنیت در اینترنت
 
پاسخ به سوالات کامپیوتری (نرم افزاری)
سوالات کامپیوتری خود را با ما در میان بگذارید
 
 
شنبه 13 اسفند 1390برچسب:, :: 22:39 ::  نويسنده : احسان



سنجاي كتكار مدير دپارتمان فني كوييك هيل - استفاده از اینترنت و گشت و گذار در وب می‌تواند ساده و جذاب باشد. اطلاعات به آسانی در دسترس است و جهان به شکل محلی کوچک با ارتباطات سریع به نظر می‌رسد.

پایگاه‌های شبکه‌های اجتماعی به هیجان ارتباطات اینترنتی افزوده‌اند و رسانه‌ای را فراهم نمودند که اطلاعات شخصی را به همراه اطلاعات سازمانی به اشتراک می‌گذارد. با این اوصاف لذت کار با اینترنت، مشکلاتی را نیز به همراه می‌آورد.

رونق مخاطبان آنلاین اینترنت، علت چرایی محبوبیت این بستر برای سارقان اطلاعات شخصی، حملات سایت‌های کلاهبردارانه و فیشینگ و تهدیدهای بدافزاری می‌باشد.

دپارتمان فنی کوییک هیل روش‌هایی را پیشنهاد کرده که شما می‌توانید به کمک آن‌ها در هنگام استفاده از اینترنت ایمن بمانید.

- در زمان ارسال آنلاین اطلاعات شخصی مانند نام کامل، آدرس یا شماره‌های تلفن خیلی مراقب باشید.
فراموش نکنید که مجرمین و سارقان سایبری در تعقیب بیت‌های اطلاعات شما می‌باشند تا بتوانند از آن‌ها در جهت منافع خود استفاده کنند. تاریخ تولد خود را فاش نکنید (چیزهایی که بانک‌ها برای شناسایی مشتریان خود از آن‌ها استفاده می‌کنند). شما می‌توانید از یک زبان مخفی و امنیتی یا رمز عبوری را انتخاب نمایید که بین دوستان شما و افراد غریبه تفاوت ایجاد کنید.

- اگر نرم‌افزار امنیتی اینترنتی بر روی رایانهٔ خود ندارید، فایل‌های پیوست ایمیل‌هایی که از افراد نا‌شناس دریافت می‌کند باز نکنید.

چنین ایمیل‌هایی اغلب شامل ویروس یا جاسوس‌افزار می‌باشند که می‌تواند به کامپیو‌تر شما آسیب برساند یا داده‌های شما را به سرقت ببرد.

- آیا صندوق پستی الکترونیکی شما سرشار از ایمیل‌های کلاهبردارانه می‌باشد که ادعا می‌کنند از سوی Honda، PayPal، eBay یا هر بانک یا شرکت مشهور دیگری می‌باشد و از شما درخواست اطلاعات حساس یا شخصی شما را می‌کند؟

به این ایمیل‌ها، فیشینگ می‌گویند. در این باره فکر کنید، چرا BBC در یک تصمیم ناگهانی به شما ۱۰۰ هزار یورو می‌دهد؟ و از شما می‌خواهد تا شماره حساب بانکی خود را با یک انتقال مبلغ کمی به عنوان پیش‌پرداخت یا هزینه انتقال به یک حساب نامشخص در جایی دیگر اعلام نمایید! به سادگی این نوع ایمیل‌ها را به پوشه Junk یا هرزنامه منتقل یا آن‌ها را به عنوان Spam نشاندار نمایید. این ایمیل‌ها را برای شرکتی که ادعا می‌شود از سوی آن ارسال شده، فوروارد نمایید. آن‌ها تائید خواهند کرد که این ایمیل‌هایی که شما دریافت نموده‌اید واقعی هستند یا خیر. برنامه‌های ایمیل مانند Yahoo، MSN و Gmail هرگز از شما رمزعبور ایمیل شما را نخواهند پرسید، فریب اینگونه ایمیل‌ها را هم نخورید.

- به غیر از مواردی که در حال خرید از طریق صفحات بانک‌های آنلاین معتبر هستید، از انتشار اطلاعات حساب بانکی یا کارت اعتباری خود جداً خودداری نمایید.

شرکت‌های معتبر از ابزارهای امنیتی استفاده می‌کنند. ممکن است شما یک کلید طلایی در پایین صفحه مشاهده کنید که نشان می‌دهد سایت امن است. در زمان وارد نمودن اطلاعات بانکی یا هر اطلاعات دیگر، مطمئن شوید که اتصال امن می‌باشد (آدرس صفحات سایت باید با https و بعد یک کولون ( و دو اسلش (//) آغاز شود) و نشانی سایت به طور کامل قابل اعتماد است. هر سایتی که با HTTPS آغاز شود و کارت اعتباری را بپذیرد قابل اطمینان نیست.

- بسیاری از سایت‌ها از شما درخواست می‌کنند تا پرسشنامه یک نظر سنجی را تکمیل نمایید. مطمئن شوید که متن را به دقت و تا آخر خوانده‌اید و همه سوالاتی که از شما پرسیده می‌شود و شرایط و مواد دیگر قرارداد را به دقت مطالعه کرده‌اید.

در صورتی که تصمیم به تکمیل فرم‌های نظرسنجی پا پرسشنامه‌های آنلاین نمودید، بخش‌هایی که با ستاره (*) مشخص شده‌اند را تکمیل نموده و بقیه قسمت‌ها را بدون تغییر بگذارید.

- فراموش نکنید هر ماه رمز عبور خود را عوض کنید.

در ساختن رمز عبور خلاقیت به خرج داده و از ترکیب حرف و عدد استفاده کنید. حدس رمزعبور باید مشکل باشد. شما می‌توانید پسورد‌ها را در یک فایل notepad در جایی مطمئن ذخیره کنید.

- با دقت در اینترنت رفتار کنید و مراقب آنچه می‌گویید یا ارسال می‌کنید باشید.

از افشای اطلاعات شخصی و خاطرات خود بر روی اینترنت خودداری کنید. یک فکر ساده در پشت این نکته قرار دارد: شرکت‌ها اغلب استعداد‌ها را از اینترنت رصد می‌کنند، اگر شما اطلاعات رسمی تماس خود را بر روی سایت‌های شبکه‌های اجتماعی قرار دهید، آنچه که امروز می‌گویید می‌تواند شغل رویاییتان که در ۵ سال آینده می‌خواهید بگیرید را تهدید کند. بخاطر داشته باشید، زمانی که اطلاعات را بر روی اینترنت قرار داده‌اید، دیگر نمی‌توانید آن را حذف کنید.

- اگر شما فردی ماجراجو هستید و تصمیم دارید با شخصی که به صورت آنلاین با او آشنا شده‌اید، ملاقات کنید، جلسه را در مکانی عمومی تنظیم کرده و به دوستان و خانواده خود اطلاع دهید.

همیشه یک طرح جایگزین درنظر داشته باشید تا در موارد خاص از آن استفاده نمایید. جزئیات طرح‌ها را به دوستان و خانواده خود اطلاع دهید.

- زمانی که کودکان به کامپیو‌تر یا لپ‌تاپ شما دسترسی دارند، از ویژگی مدیریت خانواده‌ها (parental controls) استفاده کنید.

واقعیت این است که اینترنت دوستار کودکان نمی‌باشد. یک آنتی‌ویروس (Quick Heal) با ویژگی مدیریت خانواده تهیه کرده و فعالیت اینترنتی کودکان خود را مدیریت و رصد کنید. از این طریق می‌توانید با مشاهده لیست وب‌سایت‌های بازدید شده توسط کودکانتان، مراقبت بیشتری از آن‌ها نمایید. امکان ایجاد محدودیت در ساخت حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس بوک برای والدین فراهم آمده است.

اگر فرزندتان از قبل عضو این شبکه‌های اجتماعی می‌باشد، با این نرم‌افزار چشم از حساب کاربریشان برندارید. از هر مورد فعالیت گستاخانه، شرم آور آن‌ها گزارش تهیه نمایید.

- یک نرم‌افزار ضد ویروس قدرتمند نصب کنید.

یک آنتی‌ویروس قدرتمند می‌تواند اکثر حملات را مسدود کرده و در صورت بروز مشکلات اخطارهای ضروری را به اطلاع شما برساند. نرم‌افزارهای ضد ویروس مانند کوییک هیل (Quick Heal) که دارای چندین ویژگی مانند ضدویروس (AntiVirus)، ضد جاسوس‌افزار (AntiSpyware)، ضد بدافزار (AntiMalware)، ضد هرزنامه (AntiSpam)، ضد سایتهای کلاهبردار (AntiPhishing)، مدیریت خانواده (Parental Control)، اسکن موبایل از روی کامپیو‌تر (PC۲Mobile)، بهبود عملکرد سیستم (PCTuner) و... می‌باشند، وجود دارند. چنین آنتی‌ویروس‌هایی



نظرات شما عزیزان:

زهرا
ساعت10:09---22 آذر 1392
سلام .
مرور گر اینترنت اکسپلورر کامپیوتر ما مشکل داشت و پیغام میداد که به حالت آفلاین رفته. نمیشد ازش استفاده کرد . ما هم بیخیالش شدیم. چون نمیدونستیم چجوری از حالت آفلاین درش بیاریم.
چند بار هم از اون زمان تابحال ویندوز رو عوض کردیم.اما بازم این مشکل لا ینحل باقی موند.
الان برای استفاده از سیستم گلستان به اکسپلورر احتیاج دارم . بامرور گر دیگه ای نمیتونم برم تو گلستان. چطور اکسپلوررم رو درست کنم؟


ریحانه
ساعت13:17---5 شهريور 1392
باسلام مدتی پیش کامپیوترمو که دچار مشکل شده بود دادم بیرون تا برام درست کنن

و تغییرات مختلفی در سیستمم انجام دادن

از جمله اینکه برام برنامه ی دانلود منیجر نصب کرد.با این برنامه کلی چیز دانلود کردم. یه روز که به اینترنت وصل شدم پیام داد می خوای آپدیت کنی/ منم گفتم بله. از اون موقع همه ش اخطار می ده و هیچی هم نمی تونم دانلود کنم.

اخطارشو براتون می نویسم

Internet Download Manager has been registered with a fake Serial Number or the Serial Number has been blocked. IDM is exiting...

بعد که اوکی می کنی یه پیام دیگه میاد که نمی دونم چی ینویسم . لراتون در ضمیمه آوردم . سریال نامبر و ایمیل و نام و نام خانوادگی می خواد.

در ضمن خود برنامه شو دارم تو سیستم. که سه تا کرک داره. کار باهاشو بلد نیستم

سیستمم ویندوز سون هست.

ممنون میشم کمکم کنید خدا خیرتون بده


amir
ساعت13:35---19 بهمن 1391
با سلام.
من یه مشکل بزرگ با یاهو میل دارم...کامپیوتر منو هک کردن و بردم ویندوزشو عوض کردم و درست شد بعد همون مسنجریو که داشتم ران کردمو یوزر نیم پسوردمم وارد کردم sign in شد و میلامم چک کردم بدون هیچ مشکلی.بعد تقریبا یه روز یهو sign out شد و دیگم نتونستم وارد بشم وقتی میخوام وارد مسنجر بشم این ارورو میده :

your account has been locked.please click "forget password" to start the unloking process

وقتی که رو اون قسمت کلیک کردم رفت تو صفحه login یاهو و اونجا یوزر و پسوردمو وارد کردم بازم نشد و این پیغامو داد:

This page requires that you have enabled on your browser.

حتی از کافی نتم نتونستم برم تو ای دیم.
یوزر نیم پسورد برادرمم میزنم باز همین وضعیته حتی از کافی نت اما اون که ایران نیست خودش بدون هیچ مشکلی وارد میلش میشه!به نظر شما مشکل از کجاست؟ البته اینم بگم با ف ی ل ت ر ش ک ن رفتم تو سایت یاهو میل یوزر و پسمو وارد کردم کد امنیتی داد وارد کردم بعد یه سوال امنیتی پرسید جوابشم دادم اما هی ارور میداد جواب صحیح نیست.!حالا واسه 24 ساعت ای دیم قفله!
ممنون میشم اگه جوابمو زیر کامنتم
بدید.
ویندوزمم xp هستش ولی ربطی به اینا نداره به نظرم چون از کافی نتم نتونستم وارد شم!
ببخشید یه مقدارم زیاد نوشتم.
شاد باشید.


مهرداد
ساعت22:46---6 بهمن 1391
با عرض سلام من يه مشكلي كه دارم وقتي با فيلتر شكن به سايت فيس بوك ميرم صفحه فقط ليتهاي فيس بوك نشون ميده مثلا (پيامها رخدادها دوستان) رو بصورت فيلد به صورت ليست نشون ميده ووقتي روشون كليك ميكنم باز همونارو نشون ميده لطفا راهنماييم كنين

ALI
ساعت23:25---9 آذر 1391
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.

من یه سوال و یه راهنمایی میخواستم راجع به نصب ویندوز 7 و اکس پی بر روی یک کامپیوتر.

میخواستم اگر امکانش هست منو راهنمایی کنین که آیا میشه هم ویندوز سون رو نصب داشت در کنارش اکس پی رو هم داشت؟

اول باید کدوم رو نصب کنم بعد کدوم؟


نیما
ساعت13:03---20 آبان 1391
سلام
این سیستم منه:
cpu dual 2/7 ghz e5400
graphic 9400 1g
ram 3g
ببخشید میخواستم یکی از قطعات کامپیوترم رو برای اجرای بازیهای جدید ارتقا بدم.به نظر شما کدوم رو باید ارتقا بدم؟


neda
ساعت12:05---19 مرداد 1391
با سلام و خسته نباشیدسایت شما رو از طریق گوگل پیدا کردم .چند سوال کامپیوتری داشتم که امیدوارم پاسخ گوی من باشید .من ویندوزم را دو سه روزی میشه که تعویض کردم اما به اشتباه درایوی رو که عکس هام بود پاک شد .چه طور میتونم عکس هام رو برگردونم بدون اینکه به ویندوز جدیدم آسیب نرسه . سوال دومم اینه که بعد از عوض کردن ویندوز وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میکنم گزینه ی پروپرتیز یا همان گزینه ای که میتوانم عکس صفحه ی دستکتاپ و عوض کنم وجود نداره .حتی تم های مربوط به ویندوز 7 رو هم دانلود کردم اما هیچکدوم رو نمیخونه و نمیتونم عکس دسکتاپم رو عوض کنم . ممنون میشم سریع پاسخ گوی من باشید .

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پاسخ به سوالات کامپیوتری (نرم افزاری) و آدرس emdadcamputer.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 137
بازدید کل : 8485
تعداد مطالب : 5
تعداد نظرات : 64
تعداد آنلاین : 1